Witaj na forum klanu Polish Elite tutaj będziemy dyskutować na wiele tematów!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przykladowe plany bitew na numery 8, 9 ,10, 12.. - made by GrrAfiCuS*
NUMER 8 przeciwnika - atakuje hmm, magdalena na pewno tej bazy nie zrobi, obawiam sie ze na 2* tez.. więc może Gabi?
Oś czasu kolorów: Czerwony - niebieski(hogi[30 sztuk+] + parka) - zielony(heal spelle) - fioletowy(archerki).. z hogami 4lvl 3* gwarantowane.
NUMER 9 przeciwnika - atakuje GrrAfiCuS*
Oś czasu kolorów: czerwony(ubicie cc poisonami) - zielony(hogi i bbk, potem heal spelle) - czerwony(archerki dookola bazy)
NUMER 10 przeciwnika - atakuje marek
Oś czasu kolorów: czerwony(dezaktywacja dużych bomb, wyciagniecie cc i ubicie poisonami) - niebieski(upuszczenie hogów[przynajmniej 30] i bbk) - zielony(leczenie hogów, bardzo WAŻNE aby spuszczać heal spell przed wybuchem giant bomby) - fioletowy(archerki dookola bazy)
NUMER 11 przeciwnika - nie mam pomysłu, ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest atak GoWiPe od lewej.
NUMER 12 przeciwnika - atakuje black opium
Oś czasu kolorów: czerwony(piorunami i earthq z cc jeden AD oraz 2 smoki na bobkow) - niebieski(Smok aby AT waliło w niego a nie w balony z CC) - fioletowy(CC z 5 balonami + 2 smoki + rage spell) - zielony( reszta smoków + bbk)
/Grafi
Grafi bardzo mi się podoba twoja taktyka. Dzięki że podszedłes do tego na poważnie
Fizzy Właściciel forum oraz Member w klanie.
a w kwestii 19 i 20
dodam, że spelle (potki - potions - mikstury) mi się upgrade'ują wiec nie mogę tworzyć nowych
mam Kinga na 1 i 200 miejsc.
w CC 20 miejsc
Więc biorę healera na maxa i gianta + archerkę do CC?
i co dalej 20 giantów i 25 wizzów? czy np. 20 giantow, 20 wizzów + healer i 6 łuczniczek?
i oczywiście najpierw wywabić z CC ich wojo i rozwalić z dala, następnie wrzucić tam gianty i z healerem poczekać aż rozwalą Air Defence?
Czy jakieś macie sugestie itp? Tak, wiem, że to noobskie dla was walki, ale i takich nie można lekceważyć bo od szczegółów zależy zwycięstwo.
Jeżeli dostanę po 3 gwiazki na 19 i 20. to macie 2 ataki więcej na wyższe poziomy
areath atakoj tak jak powiedziales, nic dodac nic ujac : )
Dark spelle są od th8?
tak
Strony: 1